Til 4 personer

Tortillas med mexicansk kylling, majs og avocado

Ingredienser:
300 g Frigodan Super sweet majs (optøede 400 g)
Kyllingeinderfilet
½ tsk. spidskommen
½ tsk. kanel
1 tsk. hvidløgssalt
1 tsk. paprika
1-2 spsk. olie
1 lille iceberg eller anden sprød salat
2-3 tomater
Evt. 1 bdt. hakket frisk koriander
4 wrap tortillas eller 8 soft tacos

Guacamole:
1 moden avocado
1 knsp sambal oelek eller knust chili
1 fed knust hvidløg
2 spsk yoghurt naturel
1 spsk citronsaft
Salt

Frosne majs skal varmebehandles inden de spises.

Sådan gør du:

  1. Skær inderfileterne i lidt mindre stykker og kom dem i en plastpose sammen med krydderierne.
  2. Ryst posen godt, så krydderierne fordeler sig på kødet og steg det i olien i ca. 4-5 min. ved god varme.
  3. Snit salaten og skær tomaterne i tern. Lun torrillas og fyld dem med salat, kylling, majs, tomat og guacamole.
  4. Drys evt. med frisk koriander og servér.

Guacamole:
Rør moset avocado sammen med sambal oelek, hvidløg, yoghurt og citronsaft. Smag til med salt.

Opskrifter med Frigodan Super sweet majs

Bresaola med majs-peberrelish

Mexicansk kyllingesalat med tortillachips

Pastasalat med majs, kylling og salatost

Salat med grillet laks og majs

Wrap med kylling og majssalsa

Majsdip til nachos med fx kylling

Salat med majschips, bønner og steak

Produkt der indgår i opskriften