Til 4 personer

Dampet torsk med sesam og line

Ingredienser:
250 g Frigodan Meget fine haricots verts
½ kg torskefilet (4 stk)
¼ dl friskpresset limesaft
1 fed knust hvidløg
1 spsk sojasauce
2 fintsnittede forårsløg
250 g slikærter
2 stk olie, evt. mørk sesamolie
200 g friske bønnespirer
¼ dl sesamfrø
2 stk honning
Salt

Sådan gør du:

  1. Fold torskefileterne og læg dem i et ovnfast fad.
  2. Rør limesaft, olie, hvidløg og sojasauce sammen. Hæld marinaden over fisken og drys med forårsløg.
  3. Dæk fadet med folie og damp fisken i ovnen ved
    200 °C ca. i 20 min.
  4. Lynsteg de frosne slikærter og haricots verts i olie 3-4 min. ved kraftig varme.
  5. Tilsæt bønnespirer, sesamfrø og honning og steg 1 min. smag til med salt. serveres straks til fisken sammen med kogte ris.

Opskrifter med Frigodan Meget fine haricots verts

Fransk bondesalat med haricots verts

Haricots verts i sennepsmarinade

Kyllingebryst med pestogrønt

Bønner med hvidløg og salatost i tern

Nicoise salat med frisk tun

Urtefyldt ribbenssteg og lun bønnesalat

Salat med majschips, bønner og steak