Til 4 personer

Marinerede bønner med hvidløg og salatost i tern

Ingredienser:
600 g Frigodan Meget fine haricots verts
3 spsk. god olivenolie
2 fed hvidløg
Salt
100 g salatost i tern
50 g Pinjekerner
Frisk hakket persille

Sådan gør du:

  1. Varm olien på panden og svits hvidløget til det begynder at tage farve.
  2. Hæld så de frosne bønner på panden og drys med salt.
  3. Vend forsigtigt bønnerne på panden indtil de er gennemvarme og møre - dog ikke bløde.
  4. Læg bønnerne i en skål eller på et fad.
  5. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og drys med lidt salt.
    Lad dem køle af.
  6. Fordel salatost og pinjekerner på bønnerne og drys med persille lige før servering.

Opskrifter med Frigodan Meget fine haricots verts

Dampet torsk med sesam og lime

Fransk bondesalat med haricots verts

Haricots verts i sennepsmarinade

Kyllingebryst med pestogrønt

Nicoise salat med frisk tun

Urtefyldt ribbenssteg og lun bønnesalat

Salat med majschips, bønner og steak