Til 4 personer

Salat med majschips, haricots verts og steak

Ingredienser:
250 g Frigodan Super sweet majs
400 g Frigodan Meget fine haricots verts
1-2 spsk. sukker
2 spsk. balsamico (rød)
600 g minutsteak eller flanksteak
Salt, peber
2 mini romainesalat
75 g revet parmesan
1 rosmarinkvist
1 stor håndfuld rucola

Tilbehør:
Brød

Frosne majs skal varmebehandles inden de spises.

Sådan gør du:

  1. Krydr kødet med salt og peber og steg det ca. 3 min. på hver side ved god varme, afhængig af tykkelse.
  2. Giv Haricots verts et kort opkog i letsaltet vand, skyl i koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  3. Bland Haricots verts med salat brækket i lidt mindre stykker.
  4. Fordel de lune rødløg samt tynde skiver steak oven på.
  5. Bland de frosne majs med parmesan og hakket rosmarin.
  6. Spred det ud på en bageplade og gratinér ved 225 °C, til osten er smeltet og gylden.
  7. Bræk "majschipsene" i lidt mindre stykker og kom dem hen over salaten.
  8. Drys med rucola og servér med brød.

Opskrifter med Frigodan Super sweet majs

Bresaola med majs-peberrelish

Mexicansk kyllingesalat med tortillachips

Pastasalat med majs, kylling og salatost

Salat med grillet laks og majs

Tortillas med kylling, majs og avocado

Wrap med kylling og majssalsa

Majsdip til nachos med fx kylling