Til 4 personer

Haricots verts i sennepsmariande

Ingredienser:
300 g Frigodan Meget fine haricots verts
1 grofthakket rødløg
1 bdt. purløg
2 tsk. grovkornet sennep
½ dl olivenolie
¼ dl hvidvinseddike
salt, peber
1 stor håndfuld rucola, feldsalat eller blandede spæde salater.

Sådan gør du:

  1. Giv bønnerne et kort opkog i letsaltet vand og skyl straks i koldt vand.
  2. Pisk sennep, olivenolie og hvidvinseddike sammen og smag til med salt og peber.
  3. Vend Frigodan Haricots verts, rødløg samt klippet purløg i marinaden og anret på et fad.
  4. Drys med salat og server til diverse stegte eller grillede kødretter.

Opskrifter med Frigodan Meget fine haricots verts

Dampet torsk med sesam og lime

Fransk bondesalat med haricots verts

Kyllingebryst med pestogrønt

Bønner med hvidløg og salatost i tern

Nicoise salat med frisk tun

Urtefyldt ribbenssteg og lun bønnesalat

Salat med majschips, bønner og steak